Condicions de venta

Tots els productes d’aquesta pàgina estan fets exclusivament per mi. La secció de prints i aquarel·les gestiono també la producció. Faig poques unitats de cada per evitar malbaratament.

Si hi ha alguna il·lustració que veus s’ha esgotat envia’m un mail a hola@pauricart.cat

Les comandes poden trigar entre 7 i 10 dies, ja que en la majoria de vegades no tinc stock i vaig imprimint sota demanda.

Si tens una botiga i t’agradaria vendre les meves il·lustracions, envia’m un correu a info@pauricart.cat i ens posem en contacte.

Pagament

Tots els productes de la secció de prints i aquarel·les es paguen a través de la plataforma PayPal. Ara ja pots pagar sense tenir un compte amb ells, a través d’un petit formulari. Si prefereixes una altra forma de pagament (transferència….) envia’m un mail i ho solucionem.

D’aquesta manera PayPal és el responsable de les dades relacionades amb la targeta de crèdit, i en cap moment jo tinc accés a aquesta informació.

Enviaments
Totes les compres de la secció de prints i aquarel·les s’envien des de Barcelona, amb Correos. El temps d’entrega dependrà d’ells, amb un aproximat de 4 a 6 dies laborables.

Un cop he preparat la comanda i s’ha lliurat el paquet al transportista t’enviaré un missatge de confirmació de l’enviament. Qualsevol inconvenient amb el transportista serà responsabilitat d’ells. Si tens cap incidència amb l’entrega, el paquet ha arribat en males condicions, etc… cal gestionar-ho directament amb l’empresa de Correos.

Devolucions
En el cas de prints i aquarel·les NO personalitzades pots retornar el producte si no estàs satisfet amb la teva compra. Tens 15 dies naturals per fer la devolució. En aquest cas envia’m un mail a info@pauricart.cat i gestionare la devolució.

El cost d’enviament de la devolució va a compte del client. I el retorn dels diners va es farà un cop hagi rebut el producte en bones condicions.

Impostos
Tots els productes de la pàgina web tenen IVA inclòs.