Categories
Blog

Com fer un set de fotografia (part 1)

La fotografia del producte és un dels pilars més importants d’un e-commerce o del perfil de xarxes socials. Part de l’èxit del negoci és mostrar amb la màxima qualitat i detall el producte que volem vendre. Si utilitzem bé la fotografia donarem valor i despertarem l’interès del nostre públic.

Quan el client està buscant un producte, la fotografia ho es tot. La fitxa tècnica i la descripció aporten valor afegit, però l’atracció ve per la fotografia del producte. Una bona fotografia fa el el client s’imagini amb el producte, i li produeixi emocions.

Com és una bona fotografia?

Quan ens plantegem fer les fotografies dels nostres productes per vendre al nostre web, cal tenir en compte que és el que dóna valor a una fotografia:

  • Comunicar les característiques del producte
  • Màxima fidelitat i delicadesa
  • Atenció als detalls 

Cal recordar que aquesta fotografia ha de ser fidel al producte (retocs: els justs), ja que podem provocar un rebuig quan els clients la tinguin a les mans i es senti enganyat i/o defraudat.

Material per a fer el teu set de fotografia a casa

Material per crear un set de fotografia

  • Càmera de fotos
  • Paper blanc
  • Trípode
  • Cartolina blanca (Cartró Pluma ideal)
  • Taula
  • Finestra: il·luminació natural

Muntatge del set de fotografia

Hem de buscar una finestra on ens entri llum natural, sense que ens generi ombres a la taula. Al costat oposat de la finestra col·locarem la cartolina blanca (millor si tenim cartró pluma), perquè la llum exterior reboti i així suavitzar les ombres del producte.

Al fons posarem el paper blanc, creant un “fons continu“, és a dir, no tenim un angle recte sinó que tindrem una corba al fons. Això ens farà evitar ombres al fons i creem la sensació d’un fons infinit.
Només ens cal col·locar el trípode amb la càmera davant de l’objecte a fotografiar, i buscar el millor enquadrament possible.

Muntatge per a fer el teu set de fotografia a casa

Últimes entrades

#drawtheoceans

#drawtheoceans

Caricatura personalitzada

Caricatura personalitzada

Identitat Visual

Identitat Visual

El més destacat

L’illa del Cacau

L’illa del Cacau

Cold Portraits

Cold Portraits

Perquè he fet 100 dibuixos en 100 dies, i perquè tu també ho hauries de fer

Perquè he fet 100 dibuixos en 100 dies, i perquè tu també ho hauries de fer

Tens un projecte? Vols més informació?

Possa't en contacte amb mi!

Branding Caricatura Còmic Destacat Disseny Editorial Infografia Laberint Literatura Infantil Passatemps Personatges Retrats il·lustrats SEO Un sol traç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *