Avis Legal

Avis Legal, creació de contingut visual per a la web i les xarxes socials. Pau Ricart Masip

1. Identificació del titular del domini

En compliment del deure d’informació previst a l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, notifiquem:

El titular d’aquesta web és: Pau Ricart Masip amb domicili a Sant Cugat del Vallès, amb número de NIF: 46767754Z

Correu electrònic de contacte:  info@pauricart.cat

2. Condicions d’ús de la web

S’entén com a usuari a la persona que accedeixi i faci servir aquesta web. L’usuari, pel sol fet de ser-ho, accepta aquestes condicions d’ús.

L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús que pugui fer d’aquesta web. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts. L’usuari es fa responsable d’aportar informació veraç i lícita en el procés de registre.

L’USUARI es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que s’ofereixen a través d’aquesta web.

Aquesta pàgina es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat de la persona, que siguin discriminatoris, xenòfobs, racistes, pornogràfics, que atemptin contra la joventut o la infància, l’ordre o la seguretat pública o que, al seu judici, no fossin adequats per a la seva publicació.

En qualsevol cas, el titular del domini no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través dels fòrums, xats, o altres eines de participació que es puguin incorporar a aquesta web.

3. Propietat intel·lectual i industrial

Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5

No es permet un ús comercial de les obres originals ni la generació d’obres derivades. Les imatges i texts d’aquesta pàgina es poden utilitzar en altres Webs sempre que se’n reconegui l’autoria i s’afegeixi un link a aquesta pàgina.

4. Responsabilitat

El titular del domini no serà responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar d’interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

Tampoc serà responsable dels continguts o sistemes de tercers connectats al seu domini.