Continguts Visuals

Les entrades que tenien il·lustracions aconseguien un 33% més de visites al portal de xarxanet.net

La importància de la imatge


Tots sabem de la importància de la creació de continguts originals i exclusius per a millorar el posicionament de la nostra pàgina web. Cada dia observo pàgines que han fet un gran esforç en redacció de continguts, i acaben utilitzant una imatge de recurs buida, sense personalitat i que devalua tota la feina feta.

La utilització d'una imatge o il·lustració es processa 60 mil cops més ràpid que el text

Acompanyar un text amb una imatge personalitzada o una il·lustració on es resumeixi la idea principal ens farà destacar de la resta de pàgines amb continguts similars. Les imatges son fàcils de recordar, i ajuden al lector a connectar amb les nostres emocions.

... i de què serveix un llibre una web sense dibuixos ni diàlegs?

Paral·lelament una imatge personalitzada farà ressaltar el nostre contingut respecte la competència. Cada dia es creen milers de pàgines noves i la nostra feina es sobresortir dins d'aquesta saturació informativa. Així els continguts visuals serveixen per atraure i mantenir l'atenció. I fan el contingut més interessant de compartir.

Utilitzant recursos visuals propis, creats específicament per al contingut de la pagina web aconseguirà atraure més públic i fidelitzar-lo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada